Antech
Immár a hatodik generáció vezeti az Antech műhelyt a Dél-franciaországi Limoux-ban. Történetük a 19. század végén kezdődött, és mindig is a pezsgők iránti olthatatlan szenvedélyről, a tanulni és fejlődni akarásról, és az élet szeretetéről szólt. A Pirenneusok, az óceán és a Földközi-tenger közelsége legendássá teszi az itteni terroirt, ahol a déli fekvésű, sziklás lankákon, mintegy 400 méterrel a tengerszint felett terem a szőlő. Az ún. „Terra Vitis” technológiával biztosítják a kifogástalan minőségű, egészséges, autentikus italok készítését és a fenntartható működést. A pincékben a Champagne pezsgőkre jellemző tradicionális módszert, és az édesebb, alacsony alkoholtartalmú italokhoz az ennél lassabb, ősi eljárást is alkalmazzák. Három eredetvédett minőséget készítenek: Crémant de Limoux, Blanquette de Limoux és Blanquette Méthode Ancestrale.
Borvidék: Franciaország, Languedoc
Legfőbb szőlőfajták: mauzac, chenin, chardonnay, pinot noir