Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Antech

Immár a hatodik generáció vezeti az Antech műhelyt a Dél-franciaországi Limoux-ban. Történetük a 19. század végén kezdődött, és mindig is a pezsgők iránti olthatatlan szenvedélyről, a tanulni és fejlődni akarásról, és az élet szeretetéről szólt. A Pirenneusok, az óceán és a Földközi-tenger közelsége legendássá teszi az itteni terroirt, ahol a déli fekvésű, sziklás lankákon, mintegy 400 méterrel a tengerszint felett terem a szőlő. Az ún. „Terra Vitis” technológiával biztosítják a kifogástalan minőségű, egészséges, autentikus italok készítését és a fenntartható működést. A pincékben a Champagne pezsgőkre jellemző tradicionális módszert, és az édesebb, alacsony alkoholtartalmú italokhoz az ennél lassabb, ősi eljárást is alkalmazzák. Három eredetvédett minőséget készítenek: Crémant de Limoux, Blanquette de Limoux és Blanquette Méthode Ancestrale.

Borvidék: Franciaország, Languedoc

Legfőbb szőlőfajták: mauzac, chenin, chardonnay, pinot noir

Borszűrő

Árkategória
Rendezés: