Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Chateau de Puligny - Montrachet

A borászatban biodinamikus gazdálkodást folytatnak, a szőlőművelés és a borkészítés esetében is a lehető legkevesebb külső beavatkozásra törekszenek A megfelelő hozamkorlátozás mellett a  szüreti időszakban kézzel szedik a fürtöket. Körülbelül egy évig  lágy pörkölésű fahordóban történik az érlelés és ezután után végzik el az első fejtést, majd négy-hat hónap időtartamra acéltartályokba töltik át, hogy megőrizzék a borok frissességét.

Borvidék: Burgundia
Borász: Etienne de Montille
Birtokméret: 20 ha
Főbb szőlőfajták: chardonnay, pinot noir