Chateau Musar
A Chateau Musar 180 hektárnyi szőlőterületének a nagy része 1000 m-rel a tengerszint felett a Bekaa-völgyben helyezkedik el. Szőlőtermelés szempontjából a terület adottságai kedvezőek, mivel egész évben közel 300 napon keresztül éri napfény a tőkéket, a környező hegyekről friss szellő áramlik a völgybe és az évi átlag hőmérséklet 25 oC. A borászat volt az első Libanonban aki megkapta a "organikus" minősítést 2006-ban. A feldolgozás során a lehető legkevesebb emberi beavatkozásra törekszenek, minimális kén használatával, hozzáadott fajélesztő nélkül, derítés és szűrés nélkül készítik boraikat.
Borvidék: Libanon, Bekaa-völgy
Birtokméret: 180 ha
Főbb szőlőfajták: cabernet sauvignon, carignan, cinsault, chasselas (saszla),chardonnay és semillon