Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Étienne et Sébastien Riffault

A szőlőben biodiverzitás fenntartására törekszenek, műtrágyát és vegyszereket nem használnak. Szüretelni későn szoktak, a fürtöket teljes érésben általában botrytiszes állapotban szedik le. A borok erjedése öreg fahordókban megy végbe vadélesztők segítségével. Ként csak a Les Quarterons bor kap palackozásnál a többi bor hozzáadott kén nélkül készül. Az érlelés seprőn történik, a palackozás előtt - amelyet gravitációs úton végeznek - sem szűrést sem derítést nem alkalmaznak.

Borvidék: Loire, Sancerre
Borász: Sebastien Riffault
Birtokméret: 10 ha
Főbb szőlőfajták: sauvignon blanc