Eymann
A családi borászat 15 hektáron termeszt szőlőt Pfalz Mittelhaadt régiójában. Organikus és biodinamikus gazdálkodást folytatnak. Rajnai rizlingjük és pinot noir-juk Sonnenbergben található öreg tőkék terméséből készül. A rajnai rizling 8-9 hónapig érlelik 1200 literes tölgyfahordóban, míg a pinot noir 18 hónapig francia barrique hordóban tartják. Traminijüket 4-6 hétig áztatják héjon, ennek időtartama az adott év szüretjétől is függ és szűretlenül és kén hozzáadása nélkül palackozzák.
Borvidék: Németország, Pfalz
Borász: Vincent Eymann
Birtokméret: 15 ha
Főbb szőlőfajták: rajnai rizling, pinot blanc, pinot gris, chardonnay, rizlingszilváni, tramini, gelber muskateller, pinot noir, merlot, cabernet cubin