Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Maison LEROY

Biodinamikus szőlőművelés elveit követik a borászatnál. A szüretet és a fürtök válogatását kézzel végzik azért legszebb, legtökéletesebb bogyók kerüljenek feldolgozásra. Az erjedés fahordókban történik ahova a szőlő zúzás nélkül kerül, így az oxidáció lehetőségét minimalizálják és a bogyók felületén lévő természetes élesztők is megmaradnak.

Borvidék: Burgundia
Borász: Lalou Bize-Leroy
Birtokméret:  21 ha
Főbb szőlőfajták: chardonnay, pinot noir

Rendezés: