Andreas Ebner
Az Ebner borászat közel 13 hektáron termeszt szőlőt, és úgyszintén 13 hektáron almát Szigetvár határában, Mozsgó mellett. Az borászat főborásza, Andreas Ebner borász családból származik, és annak idején 1999-ben úgy gondolta, ez a baranyai vadregényes terület tökéletes helyszínként szolgálhat hobbi borászatának, hiszen akkoriban még csak hódolni akart kedvenc elfoglaltságának. Néhány év elteltével egyre több területet vásárolt, hiszen a borászat kinőtte magát. Technológiákat tekintve a fehérborok és a rozék a legmodernebb technológiával készülnek, hűtött acéltartályban erjesztve. A vörösborokat hagyományos módon nyitott, nemesacél erjesztőkádakban erjeszti, majd barrique hordóban érleli a kifinomultság és a harminikus ízvilág megőrzéséért.
Borvidék: Pécsi borvidék
Borász: Andreas Ebner
Birtokméret: 13 hektár
Főbb szőlőfajták: tramini, pinot noir, cabernet franc, merlot