Bárdos és Fia Pincészet
Bárdos Benjámin nagy borászatoknál szerzett tapasztalatokat a korábbi évtizedekben, hogy azokat immáron Tamás fiával közösen vezetett családi birtokán hasznosíthassa. „Nem a nagy bort, hanem a mindennapi jó bort kell évről évre elkészíteni. A jó szőlő alapanyagnak és a borkészítés technológiai színvonalának azonos szerepe van, egyiket a másik elé helyezni értelmetlen” – nyilatkozta egyszer Benjámin. A Mátrai borvidék kitűnő talaj- és klimatikus adottságait kihasználva készítik kitűnő ár-érték arányú boraikat. Az andezit tufába vájt farkasmályi pince ideális feltételeket biztosít a borok tárolásához és kóstolásához is.
Borvidék: Mátrai borvidék
Borász: Bárdos Benjámin, Bárdos Tamás
Birtokméret: 3,5 + 3 ha integráció
Főbb dűlők: Szent Tamás, Suba, Birsalmás, Betsek, Dorgó
Főbb szőlőfajták: Pinot grigio, irsai olivér, muskotály, chardonnay, kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon
Borkészítés, technológia: korszerű borászati technológia és a hagyományok ötötvözése, irányított erjesztés, hordós érlelés