Bősz Adrián
Bősz Adrián szekszárdi születésű, már gyerekkorában közel került a szőlőművelés és borkészítés rejtelmeihez. Szüleinek Szekszárd környékén volt szőlőterületük, ahol eltérő stílusú borokat készítettek. Adrián a kezdetekben hobbiként foglalkozott a borkészítéssel, majd a családi vállalkozásba is becsatlakozott. A pincészet kezdetben 0,5 hektár területtel rendelkezett, amihez egy tradicionális pince tartozott. Mára 4 hektárra bővültek, birtokközpontjuk 2017 óta a Várdomb Szőlőhegyen található. Fajták esetében kékfrankos, rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, portugieser, merlot, syrah, cabernet franc-t termesztenek. A saját termésük mellé további 5 hektárról vásárolnak válogatott minőségű szőlőt.
Borvidék: Szekszárdi borvidék
Borász: Bősz Adrián
Birtokméret: 4 hektár
Főbb szőlőfajták: cabernet franc, rajnai rizling, merlot, kékfrankos
Palackszám: 40000 palack