Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Dobogó Pincészet

" Dobogó Pincészet Nincs jó vagy rossz évjárat, csak könnyű vagy nehéz: szőlészként és borászként azon dolgozunk, hogy az adott évjáratban területeinkről a legjobb bort mutassuk meg fogyasztóinknak." - nyilatkozza Domokos Attila, a Dobogó Pincészet borásza.

A Pincészetet 1995-ben alapította a Zwack család. Jelenleg a Pincészet Zwack Izabellán kívül a borász, Domokos Attila tulajdonában áll. Szőlőik öt hektárt tesznek ki Tokaj-Hegyalja szívében, Mád leghíresebb első osztályú területein, a Bestek, a Szent Tamás és az Úrágya dűlőkben. A pincészet biodinamikus szemlélettel azonosulva műveli a szőlőt és készíti a borokat 2003 óta. A világ több mint 15 országába exporálnak.

A Dobogó Pincészet fennállása óta évről-évre számos díjat, szerez borversenyeken. Az egyik legjelentősebb a 2013-as Decanter World Wine Awards-on elért Regionális Trófea a 2011-es évjáratú Dobogó Furminttal.

Borvidék:  Tokaji borvidék
Borász:  Domokos Attila
Birtokméret:  5 ha
Főbb dűlők:  Betsek, Szent Tamás, Úrágya
Főbb szőlőfajták:  furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, pinot noir
Borkészítés, technológia: biodinamikus

Borszűrő

Árkategória
Jelleg
Szőlőfajta
Mely étel illik a borhoz?
Rendezés: