Németh Attila Gábor
A borvidékre jellemző reduktív technológiával ellentétben hagyományos fahordós érlelésű borokat készít és természetes élesztőtörzsekkel erjeszt. Mindenre kiterjedő igényes munkájának az eredménye, hogy tartalmas boraival a borvidék új oldalát képes bemutatni, azt hogy a Mátraalja nem csak a leheletkönnyű borokról szólhat. Vörösborai telt zamatokkal, lágy savakkal bírnak és a jó fogyaszthatóságukról nevezetesek.
Borvidék: Mátrai borvidék
Borász: Németh Attila Gábor
Birtokméret: 9,6 ha
Főbb dűlők: Cserepes, Veresföld, Diós, Rétföld, Barnatanya
Főbb szőlőfajták: chardonnay, szürkebarát, tramini, hárslevelű, olaszrizling, sárgamuskotály, cabernet sauvignon, kékfrankos
Éves palackszám: 15.000-18.000 palack