Németh János Pincészet
Mint szinte mindenki a borvidéken, Németh János családja is sok generáció óta készít bort, mégis, a Németh János Pincészet a fiatalabb borászatokhoz tartozik. Mára mintegy 10 hektárról dolgoznak fel szőlőt és elsősorban vörösbor készül, kadarka, kékfrankos, cabernet franc és sauvignon, syrah fajtákból. Bár a pince az Iván-völgyben van, a szőlő a Porkoláb-völgy, Görögszó, Gyűszű-völgy, Decsi-hegy, Baranya-völgy dűlőkből is érkezik a feldolgozóba. A borvidéken 2008-ban és 2011-ben is megválasztották a Legeredményesebb ifjú borásznak. Évente mintegy 30 ezer palackot forgalmaznak.
Borvidék: Szekszárdi Borvidék
Borász: Németh János
Birtokméret: kb 10 ha
Főbb dűlők: Iván-völgy, Porkoláb-völgy, Görögszó, Gyűszű-völgy, Decsi-hegy, Baranya-völgy
Főbb szőlőfajták: kadarka, kékfrankos, cabernet franc és sauvignon, syrah
Borkészítés/technológia: A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, melyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.
Éves palackszám: 30000
Díjak, elismerések: Legeredményesebb Ifjú Borász, Szekszárd, 2008 és 2011