Szent Tamás Szőlőbirtok
A Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet néhány év alatt vált Mád és az egész Tokaji borvidék fontos tényezőjévé. 25 hektáros birtokukból 20 ha van jelenleg művelés alatt a Szent Tamás, Percze, Nyulászó, Kővágó, Betsek. Király, Dongó, Birsalmás, Teleki, Szilvás dűlőkben, de az ifj. Szepsy István vezette borászat jelentős területekről vásárol szőlőt. A mádi terroirt tükröző száraz birtokborok mellett számos dűlőszelektált borral is a piacon vannak. Ezek 300-500 literes zempléni tölgyben érnek. A késői szüretű boraik is rendkívül népszerűek. Az általuk üzemeltetett Első Mádi Borház a település agorája lett.
Borvidék: Tokaji Borvidék
Borász: ifj. Szepsy István
Birtokméret: 20 ha művelés alatt, birtok 25 ha
Főbb dűlők: Szent Tamás, Percze, Nyulászó, Kővágó, Betsek. Király, Dongó, Birsalmás, Teleki, Szilvás
Főbb szőlőfajták: Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály
Borkészítés/technológia: a dűlőszelektált száraz és az édes borok erjesztése és érlelése (8-10 hónap) új és használt 300 vagy 500 literes zempléni tölgyfa hordóban történik. A friss tételek hőmérsékletellenőrzött acéltartályban készülnek.