Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Chateau Pajzos-Megyer

Chateau Pajzos-MegyerA rendszerváltozás utáni külföldi befektetés-hullámban, 1991-ben alapította az „iker-pincészetet” 12 befektető. A jelenlegi tulajdonos Jean-Louis Laborde, a birtokigazgató Laurent Comas, a borász Naár Ferenc. A borvidék északi részének két jelentős dűlője adja a közös menedzsment alatt dolgozó két borászat nevét. A Pajzosban 54 ha a termőterület (hárslevelű, sárgamuskotály és furmint), míg a Megyerben 63 ha (furmint, hárslevelű, sárgamuskotály és chardonnay), hűvösebb klímájú, inkább száraz borok készítésére alkalmas.

Borvidék: Tokaji Borvidék
Borász: Naár Ferenc /birtokigazgató Laurent Comas
Birtokméret: 54+ 63 ha
Főbb dűlők: Pajzos és Megyer
Főbb szőlőfajták: hárslevelű, furmint, sárgamuskotály, chardonnay

Borszűrő

Árkategória
Jelleg
Szőlőfajta
Mely étel illik a borhoz?
Évjárat
Rendezés: