Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Gajdos Pincészet

A 2005-ben Egerszalókon alapított pincészet már a kezdetektől Bio minősítésű szőlővel dolgozik és erős terméskorlátozással. A borászatból kikerülő boraik is bio tanúsítvánnyal rendelkeznek. 2013-ban elsőként nyert el nagyaranyérmet a magyar bioborok közül a Mundus Vini versenyen 2009-es évjáratú cabernet franc boruk.

Borvidék: Egri borvidék
Borász: Galuska Gábor
Birtokméret: 55 hektár
Főbb dűlők: Nagytálya: Öreghegy, Novaj: Hermány
Főbb szőlőfajták: kékfrankos, cabernet franc, chardonnay

Rendezés: