Borjellemzők
A borászat Le Puy Notre Dame és és Les Caves mellett található területének agyagos glaukonit és krétás talaján termett chenin blanc-t és chardonnay-t gépi úton szüretelték, átlagban 25 éves szőlőtőkékről. A válogatást követően pneumatikus préselés következett, majd 15°C-on erjesztették, élesztő hozzáadásával. Az érlelés során seprőn tartják a bort, egészen a palackozást megelőző két hétig, ekkor 21 g/l természetes cukortartalommal rendelkezik. Házasítást követően (chenin blanc 90%, chardonnay 10%) 2017.04.05-én palackozták és több, mint 2 évig érlelték.
Színe elbűvölő szalmasárga, illata roppant összetett, karamellizált barack, mandula és akácméz aromái alkotnak fantasztikus elegyet. A kortyban tejkaramella és briós aromái tűnnek fel, a lecsengést pedig a már illatában is megjelenő mandula teszi teljessé.