Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Málik Zoltán

Természethű borokat készít. A fajtakiválasztás, a szőlőművelés és a borkészítés is hagyományos módon történik. A borok minden esetben fahordós erjesztés és érlelés után, a megfelelő ideig tartó palackérlelés után kerülnek piacra. A jelenlegi termőterület két hektár, mely a Badacsony-hegy déli oldalán, a tengerszinttől számított 200 méter magasságban helyezkedik el.

Borvidék: Badacsonyi borvidék
Borász: Málik Zoltán
Birtokméret: 2 ha
Főbb szőlőfajták: bakator, budai zöld, kéknyelű, szürkebarát, olaszrizling, zeusz

Borszűrő

Árkategória
Szőlőfajta
Mely étel illik a borhoz?
Rendezés: