Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Németh Attila Gábor

A borvidékre jellemző reduktív technológiával ellentétben hagyományos fahordós érlelésű borokat készít és természetes élesztőtörzsekkel erjeszt. Mindenre kiterjedő igényes munkájának az eredménye, hogy tartalmas boraival a borvidék új oldalát képes bemutatni, azt hogy a Mátraalja nem csak a leheletkönnyű borokról szólhat. Vörösborai telt zamatokkal, lágy savakkal bírnak és a jó fogyaszthatóságukról nevezetesek.

Borvidék: Mátrai borvidék
Borász: Németh Attila Gábor
Birtokméret: 9,6 ha
Főbb dűlők: Cserepes, Veresföld, Diós, Rétföld, Barnatanya
Főbb szőlőfajták: chardonnay, szürkebarát, tramini, hárslevelű, olaszrizling, sárgamuskotály, cabernet sauvignon, kékfrankos
Éves palackszám: 15.000-18.000 palack

Borszűrő

Szín
Árkategória
Jelleg
Szőlőfajta
Mely étel illik a borhoz?
Rendezés: