Bock Pincészet
Bock József villányi borász 1981 óta készít és 1987-től palackoz bort. Az ország egyik legismertebb bortermelője. Az elsők között, már 1997-ben átvehette Az év bortermelője díjat. Mára a birtok 70 hektárra nőtt, de ugyanekkora területről vásárolnak fel még szőlőt, így az éves termelés már eléri a 700-800000 palackot. Természetesen elsősorban vörösborai ismertek, amelyek általában hosszú hordós és palackos érlelést követően kerülnek a fogyasztókhoz. A Magnifico névre keresztelt merlot, a Bock cuvée vagy a Fekete-hegy cabernet franc válogatás különösen is népszerűek. A borász nevét nem csak a borok hirdetik, de a helyi szálloda és a budapesti étterem is.
Borvidék: Villányi borvidék
Borász: Bock József, Bock Valér
Birtokméret: 75 ha (+ 70 hektárról integrálnak)
Főbb dűlők: Kopár, Jammertal, Fekete-hegy, Ördögárok
Főbb szőlőfajták: kékfrankos, pinot noir, syrah, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, portugieser, olaszrizling, rajnai rizling, chardonnay, cserszegi, muscat ottonel, sauvignon blanc, hárslevelű
Borkészítés, technológia: hagyományos borkészítés, hosszú fahordós érleléssel
Díjak, elismerések: Az Év Bortermelője, 1997