Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Bisol

A Bisol borászat egy barátságos családi vállalkozás a Prosecco Superiore DOCG szívében, Valdobbiadenében, amely szőlőművelési hagyományai 1542‑re nyúlnak vissza. Körülbelül 65 hektár saját területen művelnek szőlőt, köztük 50 ha DOC és 3 ha Cartizze‑zónában, ahol a szüret több mint 900 munkaórát igényel hektáronként. Főbb borfajtáik közé tartozik a Prosecco (Glera), Verdiso, Chardonnay, Pinot Blanc, Pinot Noir és Sauvignon Blanc. Éves termelésük mintegy 500 000 palack, melyekben nagy hangsúlyt kapnak a terroir és a kézi munkával gondozott dűlők egyedi karakterei. A borokat a Charmat-módszer mellett klasszikus másodlagos erjedéssel is készítik „Talento Metodo Classico” sorozatként.
Rendezés: