Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk és legjobb promóciókat biztosítsuk, sütiket használunk. Ha egyetértesz velünk és rendelkezésünkre bocsátod ezen információkat, kérjük kattints a "Rendben" gombra. A cookie-kra vonatkozó beállításokat bármikor később is módosíthatod.             

Szarka Dénes

Szarka DénesSzarka Dénest sok borbarát ismerheti, bár régebben elsősorban nem borairól, hanem a mádi Gusteau Élményműhely üzletvezetőjeként. Ugyanakkor már jó néhány éve szereplője a boros világnak is, hiszen ő készíti a Pelle Pincészet borait és a kicsiny mádi birtokon saját –kitűnő– furmintot, hárslevelűt is palackoz. Szerény ember, de máris sok trófeát gyűjtöttek be az általa készített tételek. A szőlészetért Szarka Bertalan felel, Dénes készíti és kezeli a borokat, míg vendékházukat Szakra Enikő, Dénes felesége vezeti. 

Borvidék: Tokaji Borvidék
Borász: Szarka Dénes
Birtokméret: 2,2 ha
Főbb dűlők: Juharos, Dancka, Szilvás, Nyúlászó
Főbb szőlőfajták: furmint, hárslevelű
Borkészítés/technológia: „Célunk az olyan természethű borok készítése, melyek a mádi területekre jellemző karakteres, ásványos, határozott savkarakterrel rendelkező ízvilágot sorakoztatják fel.”
Éves palackszám: 2-4000

Borszűrő

Árkategória
Jelleg
Szőlőfajta
Mely étel illik a borhoz?
Rendezés: